Summa sidvisningar

tisdag 18 september 2012

Weekend i Trapani, Sicilien

Har haft några härligt sköna och varma dagar i Trapani. Vi är ett tjejgäng som en gång om året åker med Ryanair till ett nytt resemål. Denna gång blev det Trapani. Första dagen var det lite kallt o regnigt, vi tog linbanan upp till staden Erice, otroligt vacker stad att strosa omkring i och vilken utsikt över Trapani! Lite misslyckad middag nen får härlig livemusik utanför en bar som avslutning på kvällen.
På söndagen vaknade vi till klarblå himmel, tar färjan ut till ön Favignana. Vi hyr cyklar, perfekt ö att cykla på, inte många backar. Vi ligger och solar vid havet och har det bra skönt! Härlig dag, skönt med sol och värme. Tillbaka i Trapani äter vi god mat och lyssnar även denna kväll på livemusik.
På måndagen strosar vi omkring och njuter av att vara lediga. Åker taxi till flygplatsen med halv vilda Pietro. Flyget dock försenat men vi lyckas ändå landa före utsatt tid...
Kommer hem först ett på natten så lyxar med att vara ledig idag! Brrr lite kallt här hemma så jag har precis gjort en brasa. Ska småfixa lite, sticka och ta långpromenad med hunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar